Fysiotherapie


zorgsector.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Fysiotherapie
Fysiotherapie Aldlan
Fysiotherapiepraktijk aldlan leeuwarden kees van de velden fysiotherapeut fioringras 86 eigen begeleiding is onze zorg! fysiotherapie, fysiosynthese, mental coaching, groepsfysiotherapie, oefenruimte, 058-2880593
http://www.aldlanfysio.nl/

FysioNet
Fysionet, de site van het koninklijk nederlands genoootschap voor fysiotherapie (kngf)
http://www.kngf.nl/

Fysiotherapie in goirle
fysiotherapie in goirle
http://www.fysiotherapiegoirle.nl/

Fysiotherapie.nl
Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, de lichamelijke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een verkeerde beweging of gewoon, omdat het lichaam ouder wordt. De fysiotherapeut kijkt samen met u naar uw wensen en lichamelijke situatie en mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Zodanig dat u uit het leven kunt halen wat er in zit. Fysiotherapeuten kunnen zich specialiseren. Zo zijn er manueel fysiotherapeuten, kinderfysiotherapeuten, sportfysiotherapeuten, fysiotherapeuten voor ouderen (geriatriefysiotherapeuten), bekkenfysiotherapeuten en arbeidsfysiotherapeuten. Daarnaast zijn er fysiotherapeuten die zich hebben toegelegd op psychosomatische klachten zoals vermoeidheid of benauwdheid, op vochtophopingen/lymfologie, hart- en vaatziekten en klachten rond het kaakgewricht.
http://www.fysiotherapie.nl/index.html?menu_id=6

Kinder-Fysiotherapie
Madeleine mastboom - kinderfysiotherapie
http://www.mastboom.net/

U.I.N
De open dag is een mooie gelegenheid nader kennis te maken met het upledger instituut en de door haar gegeven cursussen. tijdens deze dag wordt er een lezing gegeven over craniosacraal therapie en viscerale manipulaties. (zie onderstaand programma). tijdens de pauze heeft u de mogelijkheid om rond te kijken bij diverse stands, waar u o.a. informatie vindt over literatuur en lesmateriaal. desgewenst kunt u bij een van onze docenten om een persoonlijk advies vragen.
http://www.upledger.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 6 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy